Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Opnamen laatste seizoen Game of Thrones duren langer dan ooit

  •  
07-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones
Liam Cunningham onthulde nieuwe informatie over de opnamen van Game of Thrones.
De acteur die in de HBO-serie gestalte geeft aan Davos Seaworth vertelde dat de opnamen van het laatste seizoen van de serie duren tot aan de zomer van 2018, ondanks dat er nu slechts zes afleveringen op het programma staan. De opnamen van de seizoenen met tien afleveringen namen voorheen altijd zes maanden in beslag. Voor de zes afleveringen van het achtste en laatste seizoen wordt echter veel meer tijd ( en geld ) uitgetrokken. Volgens Cunningham zal dat eveneens resulteren in langere afleveringen. De acteur vertelde aan de website Deadline dat hij de zes laatste scripts van Game of Thrones heeft ontvangen. Dit weekend komt de cast bij elkaar voor een eerste table read en de opnamen van het achtste seizoen zullen vervolgens binnen enkele dagen van start gaan.
Wanneer Game of Thrones terugkeert is niet bekend. Cunningham is momenteel aanwezig op de New York Comic Con, om daar zijn nieuwe scifi-serie Electric Dreams te promoten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief