Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nieuwe serie met Michael C. Hall gaat naar Netflix

  •  
12-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Michael C Hall
Michael C. Hall (Dexter) en Amanda Abbington (Sherlock) krijgen hoofdrollen in de nieuwe serie Safe.
Het project is een coproductie van Canal Plus en Netflix. Canal Plus mag de serie uitzenden in Frankrijk en in de rest van de wereld gaat Safe naar Netflix. Michael C. Hall krijgt op Netflix binnenkort tevens een gastrol als John F. Kennedy in het tweede seizoen van The Crown. In Safe zal hij gestalte geven aan Tom, een chirurg die na de dood van zijn vrouw moet zorgen voor zijn twee tienerdochters. Net wanneer het gezin weer enigsinds hersteld lijkt te zijn van deze vreselijke tragedie, gaat een van zijn dochters op een avond stiekem naar een feestje, waarna een moord en een verdwijning een heleboel begraven geheimen aan het licht brengen. Wie Abbington zal gaan spelen, is momenteel nog niet bekend.
Auteur Harlan Coben (The Five) produceert en Danny Brocklehurst (Shameless) treedt aan als scenarist. De opnamen zijn deze week begonnen en men mikt op een release in 2018.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief