Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix schrapt tweede special van Louis C.K.

  •  
13-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De volgende stand-up special die Louis C.K. zou maken voor Netflix is geannuleerd.
In februari van dit jaar sloot de komiek een deal met Netflix, voor het uitbrengen van twee nieuwe specials. De eerste daarvan – getiteld 2017 – ging in april van dit jaar in première. Netflix heeft besloten om de tweede (die nog niet was opgenomen) te schrappen, nadat C.K. onlangs door vijf vrouwen werd beticht van seksuele intimidatie en schuld bekende. Naast Netflix besloot ook zender FX hun banden met Louis C.K. te verbreken. Hij had er een eigen sitcom en was als producent betrokken bij Better Things met Pamela Adlon en Baskets met Zach Galifianakis. Tot slot staakte zender TBS de productie van hun nieuwe animatieserie The Cops (waarin C.K. te horen zou zijn met Albert Brooks) en zal Amazon zijn productiecredit voor One Mississippi verwijderen.
Overigens kun je op Netflix wel nog altijd kijken naar drie van zijn stand-up specials. HBO besloot juist om alle series en specials van C.K. van HBO Go en HBO Now te verwijderen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief