Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix onthult trailer voor The Defenders

  •  
03-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
defenders
De superhelden uit alle Netflix-series van Marvel zijn voor het eerst samen te zien in de trailer voor de cross-over The Defenders.
The Defenders volgt de avonturen van Matt Murdock / Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Danny Rand / Iron Fist (Finn Jones). Allemaal kampen ze met hun eigen problemen en uitdagingen, maar desondanks moeten ze de krachten bundelen wanneer een nieuw gevaar (gespeeld door Sigourney Weaver) hun stad New York bedreigt. De trailer laat zien dat Scott Glenn terugkeert als Daredevils oude mentor Stick en verder geeft Rosario Dawson opnieuw gestalte aan verpleegster Claire Temple. Tot slot onthullen de beelden ook Elodie Yung als Elektra, maar het blijft nog even geheim aan welke kant zij inmiddels staat. The Punisher (Jon Bernthal) zal niet te zien zijn in The Defenders, maar krijgt later dit jaar wel een eigen serie.
Het eerste seizoen van The Defenders bestaat uit acht afleveringen, die op 18 augustus door Netflix worden vrijgegeven. Marco Ramirez (Daredevil) trad aan als showrunner.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief