Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix bevestigt sequel op Bright

  •  
04-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bright
Netflix heeft het vervolg op Bright met Will Smith en Joel Edgerton nu dan officieel aangekondigd.
De komst van de sequel werd bevestigd door middel van een komisch filmpje, waarin een aantal Orks auditie doet voor een rol in het vervolg en Netflix wat mogelijke titels opwerpt. Netflix verwacht dat David Ayer terugkeert als regisseur en dat Will Smith en Joel Edgerton opnieuw gestalte geven aan LAPD-agenten Ward en Jakoby. Het script voor Bright kwam van Max Landis (American Ultra) en werd voor de opnamen nog eens herschreven door Ayer. Naar verluidt zal Ayer het script voor het vervolg zelf op papier zetten. Hoewel Netflix geen kijkcijfers vrijgeeft, was Bright volgens de streamingdienst de best bekeken Netflix-film tot nu toe. In Amerika werd de film naar verluidt binnen drie dagen al elf miljoen keer bekeken. Volgens Netflix stond Bright in alle ruim 190 landen waar de VOD-dienst beschikbaar is op de eerste plaats in het lijstje met de best bekeken titels van de streamingdienst.
Bright speelt zich af in een alternatieve versie van het heden, waarin mensen, orks, elfen, feeën en andere bijzonder wezens naast elkaar leven. Onze recensie kun je hier nog eens teruglezen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief