Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix bestelt serie van en met Natasha Lyonne

  •  
21-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Natasha Lyonne
Natasha Lyonne (Orange is the New Black) krijgt de hoofdrol in een nieuwe Netflix-komedie.
Lyonne bedacht de serie in samenwerking met Amy Poehler (Saturday Night Live, Parks and Recreation) en Leslye Headland (Bachelorette, Sleeping with Other People). Een titel is er momenteel niet, maar het project stond ooit bekend als Russian Doll. De komedie volgt een jonge vrouw genaamd Nadia (Lyonne); de gastvrouw van een feest in New York, waar niemand aan lijkt te kunnen ontsnappen. Het project wordt door Netflix omschreven als 'ambitieus, grappig en onvoorspelbaar'. Headland nam het script van de eerste aflevering voor haar rekening en zal samen met Lyonne aantreden als scenarist. Poehler zal de serie voor Netflix produceren via haar eigen productiebedrijf Paper Kite Productions. Lyonne is momenteel al op Netflix te zien in de komische dramaserie Orange is the New Black , waarin ze gestalte geeft aan de door drugsverslaving geplaagde Nicky Nichols.
Het eerste seizoen van de nieuwe serie van Lyonne, Headland en Poehler zal bestaan uit in totaal acht afleveringen. Wanneer deze op Netflix zullen verschijnen is nog niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief