Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mute van Duncan Jones komt naar Netflix

  •  
23-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Mute
Regisseur Duncan Jones (Moon) verklapte dat zijn nieuwe film Mute van 23 februari te zien is op Netflix.
De sciencefictionfilm speelt zich af in het Berlijn van de toekomst, waar een zwijgzame barkeeper (Alexander Skarsgard, vorig jaar te zien in Big Little Lies ) op zoek gaat naar een verdwenen vrouw. Hij schakelt de hulp in van twee Amerikaanse chirurgen (Paul Rudd en Justin Theroux), die hij eigenlijk niet kan vertrouwen. Jones schreef de eerste versie van het script in 2003, maar de verfilming wilde om verschillende redenen (zijn vrouw werd ernstig ziek en begin 2016 overleed ook zijn vader David Bowie) maar niet van de grond komen.  Op filmgebied leverde hij onlangs nog wel de gameverfilming Warcraft af. Eerder regisseerde hij ook Jake Gyllenhaal in Source Code. Jones omschrijft Mute echter als de 'spirituele opvolger' van zijn debuutfilm Moon, waarin Sam Rockwell (nu te zien in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ) de hoofdrol speelde.
Mute is vanaf 23 februari te zien op Netflix. Binnenkort verschijnt ook Annihilation - de nieuwe film van Alex Garland (Ex_Machina) met Natalie Portman in de hoofdrol - op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief