Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mute: trailer voor nieuwe film van Duncan Jones

  •  
30-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mute Poster Netflix
Bekijk Alexander Skarsgard (True Blood) in de trailer voor de Netflix-film van de maker van Moon en Source Code.
Skarsgard geeft in Mute gestalte aan Leo Beiler, die als kleine jongen zijn stembanden  ernstig beschadigde. Een operatie had zijn spraakvermogen nog kunnen redden, maar Beiler groeide op in een Amish-gemeenschap en bleef op aandringen van zijn moeder tevergeefs wachten op hulp van God. Als volwassen man verdient hij de kost als barman in het Berlijnse nachtleven. Het jaar is 2052 en de Europese Unie is uit elkaar gevallen. Grote bedrijven (Volvo en Ikea zijn gefuseerd tot Volkea) zijn inmiddels machtiger dan de overheid en op de Duitse bankbiljetten staan beroemdheden als Claudia Schiffer en David Hasselhoff afgebeeld. In deze verraderlijke toekomstwereld gaat Beiler op zoek naar zijn verdwenen vriendin (Seyneb Saleh), waarbij hij in aanraking komt met twee schimmige chirurgen (Paul Rudd en Justin Theroux).
Mute werd geschreven en geregiseerd door Duncan Jones. De wereld waarin de film zich afspeelt werd - net als die in het binnenkort op Netflix te verschijnen Altered Carbon - geïnspireerd door Blade Runner. Vanaf 23 februari te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief