Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Murder Mystery: trailer en datum vrijgegeven

  •  
26-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Murder Mystery
De komische film met Jennifer Aniston (Friends) en Adam Sandler (SNL) verschijnt in juni op Netflix.
Na Just Go with It herenigden Jennifer Aniston ( Dumplin' ) en Adam Sandler ( 100% Fresh ) voor een nieuwe Netflix-film getiteld Murder Mystery. De komedie volgt een agent uit New York (Sandler), die met zijn vrouw (Aniston) door Europa reist. Ze belanden op de extreem luxe jacht van miljonair Malcolm Quince (Terence Stamp), die prompt wordt vermoord, waarna er een komische variant op Agatha Christie ontstaat, met Aniston en Sandler als de hoofdverdachten. Bijrollen zijn er voor Luke Evans ( The Alienist ), Gemma Arterton (Byzantium), David Walliams (Little Britain) en Erik Griffin (Workaholics). Het script werd geschreven door James Vanderbilt (die met Zodiac ooit een juist bloedserieus moordmysterie op papier zette voor David Fincher) en de regie was in handen van Kyle Newacheck ( Game Over, Man! , Workaholics).
Murder Mystery is vanaf 14 juni te zien op Netflix, waar Sandler in het verleden al meer van zijn films onderbracht. Bekijk ook de beste rollen van de komiek/acteur.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief