Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

MINDHUNTER: tweede seizoen aangekondigd

  •  
02-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
MINDHUNTER
Netflix heeft officieel groen licht gegeven aan een tweede seizoen van MINDHUNTER.
Het eerste seizoen van MINDHUNTER verscheen in oktober op Netflix en kon direct rekenen op goede kritieken. De misdaadserie speelt zich af in de jaren 70 en volgt de FBI-agenten Holden Ford (Jonathan Groff uit Looking ) en Bill Tench (Holt McCallany uit Sully ), die in de beschadigde psyche van seriemoordenaars proberen te duiken, in de hoop om hun denk- en gedragspatronen te doorgronden. Gaandeweg leggen ze hiermee de basis voor de ‘criminal profiling’ afdeling van de FBI. Anna Torv (Fringe) is te zien als psycholoog Wendy Carr en verder werd nieuwkomer Cameron Britton wereldwijd geprezen om zijn bijrol als seriemoordenaar Ed Kemper. Naar aanleiding van zijn bejubelde optreden, werd Britton onlangs gecast in de film The Girl in the Spider’s Web, waarin hij te zien zal zijn met Claire Foy ( The Crown ) en Sylvia Hoeks ( Blade Runner 2049 ).
MINDHUNTER werd bedacht door Joe Penhall, die het boek Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit als basis gebruikte. David Fincher (Zodiac) produceert de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief