Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Marvel’s Runaways: Hulu onthult trailer

  •  
30-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Runaways
De makers van Gossip Girl verfilmden Marvel’s Runaways voor streamingdienst Hulu.
Net als de door Brian Vaughan en Adrian Alphona bedachte stripboeken volgt de tv-versie zes tieners die elkaar totaal niet mogen. Desondanks moeten ze het samen opnemen tegen een gezamenlijke vijand. Ze ontdekken namelijk dat hun vaders en moeders deel uitmaken van een duistere organisatie genaamd The Pride en blijken de enigen die hun ouders een halt toe kunnen roepen. De zes kinderen worden gespeeld door Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin en Allegra Acosta. De serie werd gemaakt door Josh Schwartz en Stephanie Savage, die naast Gossip Girl ook verantwoordelijk zijn voor de huidige Dynasty-reboot , momenteel bij ons te volgen op Netflix. Runaways is de eerste Marvel-verfilming van Hulu. Marvel heeft momenteel ook series in ontwikkeling bij Netflix ( Daredevil , The Punisher ) en Fox ( Legion , The Gifted ).
Het eerste seizoen van Marvel's Runaways bestaat uit tien afleveringen. De serie gaat 21 november in première bij Hulu. Er wordt dan afgetrapt met de eerste drie afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief