Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Like Father: trailer voor Netflix-film

  •  
19-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
Like Father
Kelsey Grammer (Frasier) en Kristen Bell (Veronica Mars) spelen vader en dochter in de komische dramafilm.
In Like Father wordt workaholic Rachel (Bell) aan het altaar in de steek gelaten door haar verloofde. Ze gooit het vervolgens op een zuipen, om de volgende ochtend wakker te worden aan boord van het cruiseschip waar het tweetal mee op huwelijksreis zou gaan. Ze blijkt haar vader (Grammer) - die het gezin in de steek liet toen Rachel nog heel jong was, maar plots wel weer aanwezig was op de bruiloft - mee aan boord te hebben gesleept. Met een klein beetje hulp van de medepassagiers en een aantal cocktails proberen ze hun gebroken relatie te herstellen. Een van die medepassagiers wordt gespeeld door Seth Rogen. Like Father werd namelijk geschreven en geregisseerd door diens vrouw Lauren Miller Rogen. De vrouwelijke Rogen schreef eerder het script voor de film For a Good Time Call, maar Like Father is haar debuut als regisseur.
Like Father gaat 3 augustus in première op Netflix. Bell is momenteel ook op Netflix te zien in de komische serie The Good Place , waarin ze acteert naast Ted Danson.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief