Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lana Wachowski bedankt de fans van Sense8

  •  
10-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Hillary Clinton Receives Trailblazer Award From LGBT Center In NYC
Lana Wachowski schoot samen met de makers van Sense8 een uitgebreide video waarin ze alle fans bedankt.
De Netflix-serie werd begin juni door de streamingdienst stopgezet. De kijkcijfers waren te laag om de hoge productiekosten nog langer te rechtvaardigen. De fans van de serie lieten vervolgens echter luidkeels hun onvrede blijken en door middel van hashtags en petities werd gepoogd de show terug te brengen. Door de smeekbedes van de fans besloot Netflix om de bedenkers alsnog een afsluitende speelfilm te laten maken. Wachowski sprak eerder al haar dank uit op Twitter, maar komt nu met een speciale videoboodschap voor de fans. Ook verschillende castleden komen aan het woord. Sense8 draait om een groep van acht mensen die mentaal met elkaar gelinkt zijn. De afsluitende film verschijnt in 2018.
Op Netflix zijn twee seizoen van Sense8 te bekijken, plus een kerstspecial. Lees ook onze recensie van het tweede seizoen en luister nog eens naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief