Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kodachrome: trailer voor Netflix-film

  •  
31-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
125 keer bekeken
  •  
Kodachrome Poster
Ed Harris, Jason Sudeikis en Elizabeth Olsen ondernemen een roadtrip in deze nieuwe dramafilm van Netflix.
Kodachrome speelt zich af tijdens de nadagen van het bekende Kodak-fotorolletje waar de titel naar verwijst. Nu het tijdperk van de digitale foto definitief is aangebroken, besluit Kodak de plekken waar de ouderwetse rolletjes nog ontwikkeld kunnen worden in een rap tempo te sluiten. Een van elkaar vervreemde vader (Harris, binnenkort te zien in het tweede seizoen van Westworld ) en zoon (Sudeikis, bekend van SNL) ondernemen een road trip om op tijd bij het fotolab in Kansas aan te komen, voordat deze laatste locatie zijn deuren sluit en de vader een aantal oude fotorolletjes voorgoed kwijt is. Onderweg krijgen ze gezelschap van een verpleegster (Elzabeth Olsen, die onlangs tekende voor een tv-serie van Facebook ). Het scenario voor de film is afkomstig van Jonathan Tropper, de bedenker van de serie Banshee.
Kodachrome ging onlangs in première op het Toronto Film Festival. Netflix betaalde vervolgens 4 miljoen dollar voor streamingrechten. De film is te zien vanaf 20 april.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief