Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Killers of the Flower Moon: trailer voor nieuwe film van Martin Scorsese

  •  
06-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1476 keer bekeken
  •  
Killers-of-the-Flower-Moon_st_2_jpg_sd-high_Copyright-2023-Paramount-Pictures

© Paramount Pictures / Apple TV+

Het waargebeurde misdaadepos markeert de eerste keer dat Leonardo DiCaprio en Robert De Niro samen te zien zijn in een film van de Oscarwinnende regisseur.

Het door Martin Scorsese geregisseerde The Irishman verscheen destijds op Netflix, maar zijn nieuwe film Killers of the Flower Moon komt straks naar Apple TV+. Alvorens de release op Apple TV+ wordt het misdaadepos eerst nog door Paramount Pictures uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Killers of the Flower Moon markeert de eerste keer dat Leonardo DiCaprio en Robert De Niro samen te zien zijn in een Scorsese-film, nadat beide acteurs individueel al meerdere malen met de regisseur samenwerkten. Het verhaal speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 20, wanneer de vondst van olie ervoor zorgt dat de Osage Nation plots behoren tot de rijkste oorspronkelijke bewoners van Amerika. Maar hun rijkdom trekt witte profiteurs aan en leidt uiteindelijk tot gruwelijke moorden. Naast DiCaprio en De Niro zijn onder meer ook Lily Gladstone, Brendan Fraser, Jesse Plemons en John Lithgow in de film te zien.

Killers of the Flower Moon verschijnt op 19 oktober in de Nederlandse bioscopen en komt vervolgens op een nader te bepalen datum naar Apple TV+.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief