Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: The Victim, Suits en Point Blank

  •  
11-07-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Suits S07
Na het weekend verschijnen nog de documentaire Chasing the Moon (NPO) en de miniserie Waco (Videoland).
Suits S07A (vrijdag 12/07, Netflix) Na dit seizoen neemt de populaire advocatenserie afscheid van Patrick J. Adams (Mike) en de inmiddels Britse royalty Meghan Markle (Rachel). Lees de recensie van de opener.
Point Blank (vrijdag 12/07, Netflix) Actiefilm met Anthony Mackie en Frank Grillo, die ook beide te zien waren in de Marvel-films, waarin een verpleger en een crimineel samen moeten werken. Bekijk de trailer.
3Below: Tales of Arcadia (vrijdag 12/07, Netflix) Animatieserie over buitenaardse wezens hier op aarde, met stemmen van acteurs Tatiana Maslany (Orphan Black) en Nick Offerman (Parks and Recreation).
4 Latas (vrijdag 12/07, Netflix) Komische dramafilm over een stel oude vrienden die vanuit Spanje naar Mali reizen. Een van de hoofdrollen is voor de Franse acteur Jean Reno, die we kennen van de film Leon.
Blown Away (vrijdag 12/07, Netflix) Competitieve realityshow uit Canada, waarin tien van de beste glasblazers ter wereld alles uit de kast halen om kampioen te worden en zo 60.000 dollar in de wacht te slepen.
Bonus Family S02 (vrijdag 12/07, Netflix) Komische dramaserie uit Zweden waarin een stel samen met hun exen en hun kinderen de vele emotionele en logistieke uitdagingen van een samengesteld gezin aangaan.
Extreme Engagement (vrijdag 12/07, Netflix) Realityshow uit Australië over een verloofd stel dat een jaar lang de wereld rond reist om de huwelijksgewoonten van andere culturen te zien. Wordt hun band hechter?
Kidnapping Stella (vrijdag 12/07, Netflix) Misdaadfilm uit Duitsland, waarin een ontvoerde vrouw op een bed wordt vastgebonden. Vanuit haar benarde positie probeert ze het plan van de kidnappers te dwarsbomen.
One Spring Night S02 (vrijdag 12/07, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea, over de liefdesrelatie tussen de nuchtere bibliothecaresse Lee Jeong-in (Han Ji-min) en de bescheiden apotheker Yu Ji-ho (Jung Hae-in).
Taco Chronicles (vrijdag 12/07, Netflix) Nieuwe realityshow over de Mexicaanse keuken. Veel populaire tacostijlen hebben een rijke geschiedenis die niet iedereen kent. In deze docu-serie worden ze nader toegelicht.
The Victim (vrijdag 12/07, NPO Start Plus) Anna (Kelly Macdonald) denkt de moordenaar van haar zoon te hebben herkend, en komt in de problemen wanneer iemand 'informatie' over hem online zet. Bekijk de trailer.
A Place to Call Home S06 (maandag 15/07, NPO Start Plus) Drama over een welgestelde familie in Australië door de jaren heen, waarbij het zesde seizoen start in 1959. Ook dagelijks te zien op NPO 2. Bekijk de trailer.
Chasing The Moon (maandag 15/07, NPO Start Plus) Documentaireserie over de race naar de maan, inclusief nieuwe interviews met astronauten als Buzz Aldrin. Eveneens dagelijks te zien op NPO 2. Bekijk de trailer.
The Real O'Neals (maandag 15/07, Videoland en Ziggo) Sitcom waarin de gezinsleden van een christelijk gezin plotseling een aantal opzienbarende onthullingen doen. Te zien bij Ziggo en bij Videoland. Bekijk de trailer.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein (dinsdag 16/07, Netflix) Mockumentary met acteur David Harbour (te zien als Hopper in Stranger Things), die in het verleden van zijn vader graaft. Bekijk de trailer.
Secret Obsession (donderdag 18/07, Netflix) Psychologische thriller over een vrouw die met geheugenverlies wakker wordt in een ziekenhuis. Is haar echtgenoot wel de man met wie ze trouwde? Bekijk de trailer.
Waco (donderdag 18/07, Videoland) Waargebeurde miniserie waarin de sekteleider David Koresh (Taylor Kitsch) wordt omsingeld door de FBI (Michael Shannon speelt de agent met de leiding). Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief