Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: The Sinner, Stella Blómkvist en The Good Doctor

  •  
09-11-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
The Good Doctor S02
Netflix pakt vandaag uit met het tweede seizoen van The Sinner en de film Outlaw King. Bij Ziggo kun je nu kijken naar Stella Blómkvist en zondag voegt Videoland de eerste twee afleveringen van The Good Doctor S02 toe.
The Sinner S02 (vandaag 09/11, Netflix) In het tweede seizoen van The Sinner reist Harry Ambrose (Bill Pullman) naar New York, waar een dertienjarige jongen zonder aanwijsbare reden zijn ouders heeft vermoord. Lees de recensie.
Outlaw King (vandaag 09/11, Netflix) Chris Pine (met Schots accent!) herenigde met Hell or High Water-regisseur David Mackenzie voor deze Netflix-film. Als de vogelvrije koning Robert vecht hij tegen de Engelsen. Bekijk de trailer.
Westside (vandaag 09/11, Netflix) De muzikale realityserie Westside toont de levens van negen muzikanten in Los Angeles. Ze werken ieder op hun eigen manier, maar moeten op het einde een gezamenlijk optreden geven. Lees hier meer.
Medal of Honor (vandaag 09/11, Netflix) De Medal of Honor is de hoogste onderscheiding voor Amerikaanse soldaten. Acht van de militairen die hem ooit in ontvangst namen worden nogmaals geëerd in deze docu-serie. Bekijk de trailer.
Super Drags (vandaag 09/11, Netflix) Animatieserie over drie homoseksuele mannen, die overdag in een warenhuis werken, maar 's nachts als drag queen superhelden de strijd aangaan met een duivelse drag queen genaamd Lady Eliza.
Stella Blomkvist (vandaag 09/11, Ziggo) De IJslandse serie volgt een rokende en drinkende advocate (Heida Reed) die overal lak aan heeft. Ze verdedigt een jongen die de assistente van de premier vermoord zou hebben. Bekijk de trailer.
Rechercheur Ria (vandaag 09/11, Videoland) Ellen Pieters moet als detective moordzaken oplossen en probeert als alleenstaande moeder een tweeling op te voeden. Manuel Broekman en Victor Löw hebben bijrollen. Lees hier meer.
Beat (vandaag 09/11, Amazon Prime) Deze nieuwe misdaadserie uit Duitsland speelt zich af in het nachtleven van Berlijn. De overheid wil een lokale club promotor gebruiken in de strijd tegen de georganiseerde misdaad. Bekijk de trailer.
Patriot S02 (vandaag 09/11, Amazon Prime) Spion John Tavner (acteur en zanger Michael Dorman) moet naar Parijs om een Iranese presidentskandidaat te vermoorden en krijgt nu hulp van zijn moeder (Debra Winger). Bekijk de trailer.
The Good Doctor S02 (zondag 11/11, Videoland) Shaun Murphy (Freddie Highmore) is een briljante, jonge dokter met autisme en het savant-syndroom. Zondag debuteren de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen. Lees hier meer.
En de kijktips voor na het weekend.....
Zie Mij Graag (maandag 12/11, Videoland) Tragikomisch familiedrama uit België. In Zie Mij Graag probeert Anna (Alejandra Theus) na de scheiding van de vader van haar kinderen (Stan van Samang) haar leven weer op te pakken.
Room 104 (maandag 12/11, Ziggo) Room 104 is een anthologieserie, waarbij elke aflevering nieuwe personages dezelfde hotelkamer betreden. Met dit seizoen rollen voor Mahershala Ali, Michael Shannon en Rainn Wilson. Bekijk de trailer.
Loudon Wainwright III: Surviving Twin (dinsdag 13/11, Netflix) Special van de Grammy-winnende zanger Loudon Wainwright III. Ondersteund door liedjes en persoonlijke verhalen reflecteert hij op zijn bijzondere relatie met zijn vader.
Oh My Ghost (dinsdag 13/11, Netflix) Romantische komedieserie uit Zuid-Korea. Na Bong-sun is een verlegen jonge vrouw, maar ze wordt plotseling bezeten door een losbandige geest die besluit eens flink achter de mannen aan te gaan.
Warrior (dinsdag 13/11, Netflix) Harde misdaadserie uit Denemarken. Een veteraan kampt met een schuldgevoel over de dood van zijn beste vriend. Met hulp van diens weduwe besluit hij een levensgevaarlijke motorbende te infiltreren.
The Crew (donderdag 15/11, Netflix) Actiefilm over een team van bedreven roofovervallers in Parijs. Na een onverwachte misstap worden ze gedwongen om een zeer riskante overval te plegen voor een oppermachtige misdaadorganisatie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief