Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Quicksand, Sabrina, Follow the Money en meer

  •  
04-04-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Chilling Adventures of Sabrina S02
Na het weekend staan er nog titels als het interactieve You vs. Wild (Netflix), het door Bruce Lee bedachte Warrior (Ziggo), en de zombieserie Black Summer (Netflix) klaar.
Quicksand (vandaag 05/04, Netflix) Zweedse misdaadserie van één van de schrijvers van The Bridge. Na een schietpartij op een school in Stockholm wordt de doorsnee scholiere Maja beschuldigd van moord. Bekijk de trailer.
Chilling Adventures of Sabrina S02 (vandaag 05/04, Netflix) Tienerdrama over de heks Sabrina (Kiernan Shipka), die haar duistere kant heeft omarmd en daardoor veel krachtiger lijkt te zijn geworden. Bekijk de trailer.
Our Planet (vandaag 05/04, Netflix) Natuurserie van de makers van Planet Earth, gefilmd in meer dan vijftig landen met behulp van de nieuwste 4K-camera's. David Attenborough doet uiteraard de voice-over. Lees de recensie.
Unicorn Store (vandaag 05/04, Netflix) Komische dramafilm waarin een jonge vrouw (Brie Larson) de kans krijgt om een ongenschijnlijk onmogelijke jeugddroom te verwezenlijken. Tevens het debuut van Larson als regisseur. Bekijk de trailer.
Roman Empire S03 (vandaag 05/04, Netflix) Combinatie tussen documentaire en historisch epos. De serie Roman Empire brengt de turbulente en gewelddadige heerschappij van heersers als Commodus en Julius Caesar in beeld.
Tijuana (vandaag 05/04, Netflix) Misdaadserie van de makers van El Chapo. Wanneer er op straat een Mexicaanse politicus wordt doodgeschoten, zetten een aantal journalisten alles op alles om de waarheid te achterhalen.
Persona (vandaag 05/04, Netflix) Collectie van vier korte films uit Zuid-Korea, waarbij elke film werd gemaakt door een andere gerenommeerde regisseur. Het Koreaanse popsterretje Lee Ji-eun speelt telkens de hoofdrol.
Follow the Money S03 (vandaag 05/04, NPO Start Plus) Het derde seizoen van de Deense dramaserie richt zich vooral op de misdaad op straat. Agent Alf (Thomas Hwan) gaat de strijd aan met crimineel Nicky (Esben Smed).
Native Son (vandaag 05/04, Ziggo) HBO-film naar het boek van Richard Wright. Een zwarte jongeman uit Chicago (Ashton Sanders uit Moonlight) gaat werken als chauffeur en belandt in een verleidelijk wereld vol geld en macht.
The Tick S02 (vandaag 05/04, Amazon) Satirische superheldenserie over de blauwe superheld en zijn trouwe sidekick Arthur. The Tick heeft zijn aartsvijand verslagen, maar al snel duiken er nieuwe tegenstanders op. Bekijk de trailer.
Hawaii Five-O S07 (zondag 07/04, Videoland) Alex O'Loughlin en Scott Caan spelen twee agenten op Hawaii. Het zevende seizoen is het laatste seizoen waarin acteurs Daniel Dae Kim en Grace Park te zien zijn als hun collega's.
Morten (zondag 07/04, NPO 3) Politieke thriller met Peter Paul Muller (De Dominee) als de ambitieuze politicus Morten Mathijsen. Is al helemaal te zien op NPO Start Plus, maar straks ook wekelijks op NPO 3. Lees de recensie.
Warrior (maandag 08/04, Ziggo) Actieserie naar een idee van Bruce Lee. Tijdens de bendeoorlogen in het San Francisco van de jaren zeventig mengt een mysterieuze vechterbaas zich in de keiharde strijd. Bekijk de trailer.
You vs. Wild (woensdag 10/04, Netflix) Interactieve realityshow van avonturier Bear Grylls. Tijdens zijn barre tocht door de wildernis mag de kijker telkens voor hem beslissen hoe hij zijn reis voort zal zetten. Bekijk de trailer.
The Silence (woensdag 10/04, Netflix) Horrorfilm in de stijl van Bird Box en A Quiet Place, waarin de wereld wordt aangevallen door wezens die met geluid op mensen jagen. Kiernan Shipka speelt de hoofdrol. Bekijk de trailer.
Black Summer (donderdag 11/04, Netflix) Zombieserie van de makers van Z Nation, maar wel veel minder komisch. We volgen een moeder die tijdens een zombieplaag haar dochtertje terug moet zien te vinden. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief