Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Orange Is the New Black, The Boys en meer

  •  
25-07-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Orange Is the New Black S07
De grootste release van dit weekend is de finale van Orange Is the New Black op Netflix. Komende woensdag verschijnt op Netflix ook nog een film met Michiel Huisman.
Orange Is the New Black S07 (vrijdag 26/07, Netflix) Slotseizoen van de dramaserie over een vrouwengevangenis, destijds een van de eerste Netflix Originals. Blijven Piper en Alex bij elkaar? Lees de recensie.
Boi (vrijdag 26/07, Netflix) Spaanse film waarin een jonge chauffeur op een kruispunt in zijn leven staat. Hij rijdt een aantal klanten rond in Barcelona, maar raakt onderweg verwikkeld in hun mysterieuze zoektocht.
Girls with Balls (vrijdag 26/07, Netflix) Komische horrorfilm uit Frankrijk waarin de dames van een volleybalteam verdwalen in de bossen. Ze worden het doelwit van gestoorde jagers en moeten zien te overleven.
My First Love S02 (vrijdag 26/07, Netflix) Romantische serie uit Korea waarin een aantal jonge mensen bij elkaar in huis gaan wonen, en vervolgens ervaringen opdoen op het gebied van liefde en vriendschap.
The Son (vrijdag 26/07, Netflix) Psychologische thrillerfilm uit Argentinië over de schilder Lorenzo. Zijn leven begint plots te ontsporen wanneer hij vreest dat zijn vrouw hem weg wil houden bij hun jonge baby.
Sugar Rush S02 (vrijdag 26/07, Netflix) Naast Nailed It! kun je op Netflix kijken naar nog een ander bakprogramma: in het competitieve Sugar Rush moeten de deelnemers binnen een bepaalde tijd iets zoets maken.
The Worst Witch S03 (vrijdag 26/07, Netflix) Boekverfilming over een enigszins onhandig meisje (Bella Ramsey, ook bekend als de kleine maar dappere Lyanna Mormont uit Game of Thrones) op een heksenschool.
The Boys (vrijdag 26/07, Amazon) Gewelddadige en satirische stripverfilming afkomstig van de maker van Supernatural, waarin een speciaal team een aantal corrupte superhelden uit moet schakelen. Lees de recensie.
Share (maandag 29/07, Ziggo) Thrillerfilm over een 16-jarige atlete (Rhianne Barreto), wier wereld op zijn kop komt te staan als ze een verontrustende video ontdekt van een nacht die ze zich helemaal niet meer herinnert.
Whitney Cummings: Can I Touch It? (dinsdag 30/07, Netflix) Nieuwe stand-up special van Whitney Cummings (medebedenker van 2 Broke Girls) over onder meer de vooruitgang van feminisme en technologie.
Kengan Ashura (woensdag 31/07, Netflix) Japanse anime vol met brute gevechten, over de ondergrondse gladiator Tokita Ohma, die vecht namens de rijke Nogi Hideki maar zijn 'sport' niet bedrijft voor het geld.
The Letdown S02 (woensdag 31/07, Netflix) Na Workin' Moms opnieuw een komische serie over het moederschap op Netflix. Aubrey bezoekt een supportgroep voor jonge moeders, waar ze nieuwe vrienden maakt.
The Red Sea Diving Resort (woensdag 31/07, Netflix) Waargebeurde film over de extractie van vluchtelingen uit Soedan in de jaren tachtig. Met rollen voor Chris Evans en onze eigen Michiel Huisman. Bekijk de trailer.
New Nurses (woensdag 31/07, Ziggo) Deense dramaserie die zich afspeelt in de jaren vijftig. Door een tekort aan verpleegsters besluit de regering een verpleegschool te openen waar voor het eerst ook mannen worden toegelaten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief