Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: On My Block, Osmosis, Luther en meer

  •  
28-03-2019
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
On My Block poster
Maar liefst 25 nieuwe VOD-releases dit weekend en de komende week, met verder ook nog titels als Santa Clarita Diet, The Miracle, Veep, Barry, Hanna en Revenge.
On My Block S02 (vandaag 29/03, Netflix) Komisch tienerdrama over een aantal jongeren die naar school gaan in South Central, Los Angeles. Het eerdere seizoen werd vorig jaar het vaakst 'gebinged' op Netflix. Bekijk de trailer.
Santa Clarita Diet S03 (vandaag 29/03, Netflix) Komische horrorserie waarin een gezin hun levensstijl drastisch aan moet passen, wanneer de moeder (Drew Barrymore) een grote honger naar mensenvlees ontwikkelt. Bekijk de trailer.
Osmosis (vandaag 29/03, Netflix) Franse serie over een geavanceerde dating-app, die door diep in je brein te graven de perfecte match voor je vindt. De eerste tests met de app verlopen echter niet helemaal naar wens. Bekijk de trailer.
Traitors (vandaag 29/03, Netflix) Spionageserie met Keeley Hawes uit Bodyguard. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog helpt een Britse vrouw een Amerikaan met het opsporen van Russische infiltratie binnen haar regering.
Bitter Daisies (vandaag 29/03) Nieuwe thrillerserie uit Spanje. Tijdens haar onderzoek naar de verdwijning van een meisje in Galicië ontrafelt een agente geheimen die verband houden met een verlies dat ze zelf ooit heeft geleden.
The Highwaymen (vandaag 29/03, Netflix) Film over de misdaden van outlaws Bonnie en Clyde, maar nu bekeken vanuit het perspectief van de wetshandhavers, gespeeld door Kevin Costner en Woody Harrelson. Bekijk de trailer.
The Legend of Cocaine Island (vandaag 29/03, Netflix) Komische documentaire over een Amerikaanse man die op het spoor denkt te zijn gekomen van 2 miljoen dollar aan cocaïne en als een schatzoeker te werk gaat. Bekijk de trailer.
15 August (vandaag 29/03, Netflix) Romantische komediefilm uit India. Een bizar ongeluk in een arbeidersflat in Mumbai verstoort jong liefdesgeluk. Ondertussen komen de bewoners van de flat bij elkaar om een jongetje te helpen.
Bayoneta (vandaag 29/03, Netflix) Dramafilm over een gepensioneerde bokser uit Mexico, die na een beklemmend verleden zijn dagen slijt in Finland. Hij krijgt de kans om weer terug de ring in te stappen, op zoek naar verlossing.
The Miracle (vandaag 29/03, NPO Start Plus) Italiaanse dramaserie waarin een beeldje van Maria wordt gevonden dat bloed huilt. Het wonder heeft verstrekkende gevolgen voor de vier hoofdpersonages in de serie. Bekijk de trailer.
Hanna (vandaag 29/03, Amazon) Erik Keller bereidt in de Poolse bossen zijn jonge dochter Hanna voor op de strijd tegen een ontspoorde CIA-agente. Actieserie gebaseerd op de gelijknamige film van Joe Wright. Bekijk de trailer.
Kees & Co S09 (zaterdag 30/03, Videoland) Kees (Simone Kleinsma) maakt in deze nieuwe reeks kennis met Coosje (Chantal Janzen), de zwangere vriendin van zoon Rudie. Wekelijks op tv en direct alles op Videoland. Bekijk de trailer.
Luther S05 (zondag 31/03, Netflix) Politieserie van de BBC met Idris Elba in de hoofdrol als detective John Luther, die in de vijfde reeks onder meer te maken krijgt met de terugkeer van de geslepen Alice (Ruth Wilson). Lees de recensie.
Trailer Park Boys: The Animated Series (zondag 31/03, Netflix) Na verschillende specials, films en spin-offs keren de Trailer Park Boys, een gemeenschap met allerlei kleine criminelen en andere onverlaten, weer terug in een animatieserie.
En de kijktips voor na het weekend....
Gevoel voor Tumor (maandag 01/04, Netflix) Tragikomische serie uit België, over een 25-jarige student geneeskunde, die op een dag te horen krijgt dat hij kanker heeft. Was vorig jaar in Nederland te zien bij de NPO. Lees de recensie.
In Vlaamse Velden (maandag 01/04, Netflix) Historische dramaserie uit België, die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. We zien een familie uiteenvallen en de gezinsleden op verschillende plekken belanden. Bekijk de trailer.
Veep S07 (maandag 01/04, Ziggo) In het laatste seizoen van Veep wil Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) haar campagne richten op 'echte Amerikanen', hoewel ze nog niet weet wat dat nu eigenlijk precies betekent. Bekijk de trailer.
Barry S02 (maandag 01/04, Ziggo) Bill Hader (SNL) speelt een huurmoordenaar met een existentiële crisis, die graag een acteur zou willen worden. Henry 'The Fonz' Winkler is weer te zien als zijn acteerdocent. Bekijk de trailer.
Revenge (maandag 01/04, Videoland en Ziggo) Dramaserie waarin een vrouw (Emily VanCamp) een andere identiteit aanneemt, om wraak te nemen op de mensen die het leven van haar overleden vader verwoestten. Lees hier meer.
Ultraman (maandag 01/04, Netflix) Animeserie over een Iron Man-achtige superheld. Jaren na de verdwijning van de originele Ultraman besluit een nieuwe held het metalen pak aan te trekken en misdaad te bestrijden. Bekijk de trailer.
Cannon Busters (maandag 01/04, Netflix) Wederom een animeserie, gebaseerd op een strip. Met de hulp van een onderhoudsrobot en een voortvluchtige zoekt robot SAM naar zijn beste vriend, de erfgenaam van een belegerd koninkrijk.
Kevin Hart: Irresponsible (dinsdag 02/04, Netflix) Komiek Kevin Hart, die na veel tumult afzag van het hosten van de Oscars, is terug met een nieuwe special waarin hij grappen maakt over zijn eigen tekortkomingen. Bekijk de trailer.
Legends of Tomorrow S04B (dinsdag 02/04, Netflix) DC Comics-verfilming over een team van tijdreizende superhelden. De vierde reeks werd in december op pauze gezet, maar vanaf dinsdag weer elke week een nieuwe aflevering.
Suzzanna: Buried Alive (woensdag 03/04, Netflix) Horrorfilm uit Indonesië, afkomstig van de regisseur van Sabrina. De geest van een zwangere vrouw neemt wraak op de moordenaars die haar tijdens een inbraak om het leven brachten.
Pen15 (donderdag 04/04, Ziggo) Een komische tienerserie met een twist: de twee 13-jarige hoofdpersonages worden doodleuk gespeeld door de inmiddels volwassen seriebedenkers Maya Erskine en Anna Konkle. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief