Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Hold the Dark, The Good Place en nog veel meer

  •  
28-09-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
The Good Place S03
Netflix voegt de film Hold the Dark met Jeffrey Wright toe en start met het derde seizoen van The Good Place. Na het weekend komt seizoen vier van The Bridge naar Ziggo en dinsdag begint het tweede seizoen van The Gifted op Fox.
The Good Place S03 (vandaag 28/09, Netflix) De egocentrische Eleanor (Kristen Bell) komt na haar dood door een administratieve fout terecht in de hemel. Het derde seizoen van de serie start vandaag op Netflix. Bekijk een preview.
Hold the Dark (vandaag 28/09, Netflix) Jeffrey Wright (Westworld) onderzoekt in Alaska de verdwijning van een kind dat werd meegesleurd door wolven, in deze nieuwe film van de maker van Blue Ruin en Green Room. Bekijk de trailer.
Chef's Table S05 (vandaag 28/09, Netflix) Topchefs vertellen over hun visie op de culinaire wereld. Zo horen we de Mexicaanse topkok Christina Martinez, die als illegale immigrante werkte in een restaurant in Philadelphia. Bekijk de trailer.
Travels with My Father S02 (vandaag 28/09, Netflix) Vorig jaar sleepte de Britse komiek Jack Whitehall zijn zwaarmoedige vader Michael mee door Azië, maar in seizoen twee mag Michael de bestemmingen uitzoeken. Bekijk de trailer.
Two Catalonias (vandaag 28/09, Netflix) Documentaire over de politieke situatie in Spanje. Wetgevers en activisten met tegenstrijdige ideologieën gaan in gesprek over de complexiteit in de politiek en de strijd voor onafhankelijkheid.
Lessons From a School Shooting (vandaag 28/09, Netflix) Korte docu over een priester die slachtoffers van de Sandy Hook tragedie moest begraven en een band opbouwt met een collega uit Schotland die iets soortgelijks meemaakte.
Made in Mexico (vandaag 28/09, Netflix) Eerste seizoen van de realityshow over de rijkste mensen in Mexico-Stad. Ze leiden een luxe leven, maar achter de schermen gaat echter een web van intriges, afgunst en problemen schuil.
Skylanders Academy S03 (vandaag 28/09, Netflix) Actievolle kinderserie van showrunner Eric Rogers ( Futurama ) met stemmen van Justin Long (Galaxy Quest), Ahsley Tishdale (High School Musical) en Jonathan Banks (Better Call Saul).
Witse (zaterdag 29/09, Videoland) Na onlangs Flikken Gent pakt Videoland uit met nog een andere langlopende politieserie uit België. Alle negen seizoenen (117 afleveringen) van Witse met Hubert Damen zijn vanaf morgen terug te kijken.
En de kijktips voor na het weekend.....
The Bridge S04 (maandag 01/10, Ziggo) Het laatste seizoen van The Bridge is straks ook terug te kijken bij Ziggo Movies & Series. In de eerste aflevering zit Saga nog vast voor de moord op haar moeder. Lees de recensie van de première.
Criminal Minds (maandag 01/10, Ziggo) Serie over een team van de FBI dat zich specialiseert in de psyche van misdadigers. Alle dertien seizoenen zijn vanaf maandag te zien bij Ziggo. De serie komt in oktober ook terug naar Videoland.
The Gifted S02 (dinsdag 02/10, Fox) De mutanten uit The Gifted zijn vanaf dinsdag weer elke week te zien op Fox. Op zondag lees je op De Lagarde een interview met acteurs Stephen Moyer en Natalie Alyn Lind. Bekijk ook de trailer.
Joe Rogan: Strange Times (dinsdag 02/10, Netflix) Tweede Netflix-special van komiek en podcaster Joe Rogan, die in zijn nieuwe stand-up show vertelt over onder meer de Amerikaanse politiek, professioneel worstelen en wietwetten.
MeatEater S07 (dinsdag 02/10, Netflix) Netflix begint direct met het zevende seizoen van MeatEater. Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.
Operation Finale (woensdag 03/10, Netflix) Historische dramafilm waarin een agent van de Israëlische geheime dienst (Oscar Isaac) jacht maakt op de de beruchte oorlogscrimineel Adolf Eichmann (Ben Kingsley). Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief