Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Katrina: American Crime Story gooit het roer om

  •  
12-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ryan Murphy
Ryan Murphy heeft besloten om Katrina: American Crime Story ook inhoudelijk volledig te veranderen.
Het seizoen zou eerst een adaptatie worden van het boek The Great Deluge, maar nu is besloten om het boek Five Days at Memorial: Life and Death in a Storm-Ravaged Hospital te gebruiken als bronmateriaal. De reeks zal zich focussen op de chaotische toestanden in het Memorial Medical Center en de verzorgers die later werden aangeklaagd omdat ze het sterfproces van een aantal slachtoffers versneld zouden hebben. Veel van de al gecaste acteurs ( Annette Bening , Matthew Broderick en Dennis Quaid ) moeten daardoor het veld ruimen. De enige die nog wel aan boord blijft is Sarah Paulson (straks ook weer te zien in Murphy's American Horror Story: Cult ), die een van de aangeklaagde dokters speelt.
Het eerste seizoen van American Crime Story ( over de rechtszaak tegen O.J. Simpson ) is te zien op Netflix. Ook seizoen twee ( over de moord op Versace ) zal daar straks verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief