Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jessica Jones: Eerste blik op tweede seizoen

  •  
11-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
89 keer bekeken
  •  
Jessica Jones
Vanaf 8 maart kun je op Netflix kijken naar gloednieuwe afleveringen van Jessica Jones.
Netflix heeft de terugkeer van de Marvel-serie onthuld door middel van een teaser. In het eerste seizoen rekende de supersterke privé-detective Jessica Jones (Krysten Ritter uit Breaking Bad ) af met een door Kilgrave (David Tennant uit Broadchurch ) veroorzaakt trauma. Vervolgens was ze eerder dit jaar te zien naast Daredevil, Luke Cage en Iron Fist in The Defenders , maar begin volgend jaar staat ze er weer alleen voor. In de tweede reeks pakt Jones een nieuwe zaak aan, waarvoor ze met frisse tegenzin in haar eigen verleden moet graven. Bijrollen zijn er voor Rachael Taylor als Trish Walker, Eka Darville als Malcolm en Carrie-Anne Moss als Jeri Hogarth. Verder werden Janet McTeer en J.R. Ramirez aan de cast toegevoegd, terwijl ook Tennant op de set werd gespot.
Melissa Rosenberg ( Dexter , Red Widow) treedt weer aan als showrunner voor de dertien nieuwe afleveringen van Jessica Jones, die allemaal geregisseerd worden door vrouwen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief