Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Issa Rae voor HBO aan de slag met dramaserie

  •  
26-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Issa Rae
Na het komische Insecure mag Issa Rae een tweede tv-serie gaan ontwikkelen voor HBO.
Dit keer gaat het om een drama, dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 90. Een turbulente periode door toedoen van de rassenrellen naar aanleiding van het geweld tegen Rodney King en de rechtszaak tegen O.J. Simpson. Het nog titelloze project laat zien hoe een Afro-Amerikaans gezin met twee kinderen omgaat met alle heftige gebeurtenissen uit die tijd; vrouw Sheryl verdient de kost als makelaar, terwijl haar echtgenoot Jackson zijn werk als agent voor een speciale eenheid binnen de LAPD in twijfel trekt. Rae zal de serie ontwikkelen met schrijfster Angela Flournoy, die twee jaar geleden haar debuut maakte met de roman The Turner House, een boek waar de actrice naar eigen zeggen een groot fan van is. Of Rae ook als actrice in de serie mee zal spelen is niet bekend.
Het tweede seizoen van Insecure kwam vorige maand ten einde op HBO. In Nederland is de serie te bekijken via Ziggo. Insecure werd door HBO ook verzekerd van een derde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief