Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Isn't It Romantic onthult trailer

  •  
31-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Isn't It Romantic
Romkom-hater Rebel Wilson (Pitch Perfect) raakt tot haar grote schrik plots zelf verzeild in een romkom.
De New Yorkse architect Natalie (Rebel Wilson) doet haar best om op haar werk op te vallen, maar ze wordt echter vooral gevraagd om koffie en bagels te halen en niet om de volgende wolkenkrabber van de stad te ontwerpen. En alsof het allemaal niet nog erger kan, blijft Natalie, die nogal cynisch is als het om liefde gaat, na een ontmoeting met een overvaller bewusteloos achter. Wanneer ze wakker wordt, ontdekt ze dat haar leven haar ergste nachtmerrie is geworden: een romantische komedie waarin ze zelf de hoofdrol speelt. De cast van de Netflix-film bestaat verder uit onder anderen Liam Hemsworth ( The Hunger Games ) als Blake, een knappe klant van Natalie, Adam Devine (Workaholics) als haar beste vriend Josh, en Priyanka Chopra ( Quantico ) als yoga-ambassadeur Isabella.
Isn't It Romantic is vanaf 28 februari te zien op Netflix. Je kunt bij de streamingdienst tevens kijken naar de film Pitch Perfect , waarin Rebel Wilson een hoofdrol vertolkt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief