Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Irresponsible: stand-up van Kevin Hart

  •  
21-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Kevin Hart
Hij was uiteindelijk toch niet de host van de Oscars, maar brengt wel weer een nieuwe special naar Netflix.
Netflix onthulde de eerste beelden van Irresponsible, de nieuwe stand-up special van Kevin Hart. De komiek had als acteur veel succes met films als Ride Along en de reboot van Jumanji, maar is ook nog regelmatig met microfoon in de hand op een podium te vinden. Irresponsible is na onder meer What Now? zijn vijfde special die naar Netflix komt, maar de eerste die speciaal voor de VOD-dienst werd geschoten. In zijn nieuwe show praat hij onder meer over zijn twee mislukte huwelijken, de opvoeding van zijn kinderen en zijn eigen tekortkomingen. De controverse rond het wel-niet hosten van de Oscars zal echter niet aan bod komen; Irresponsible werd namelijk vorig jaar september al opgenomen, voor een publiek van 15.000 mensen in de O2 arena in Londen.
Kevin Hart: Irresponsible verschijnt 2 april op Netflix. De komiek is bij de VOD-dienst ook te zien in het Klokhuis-achtige Kevin Hart's Guide to Black History.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief