Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ilse DeLange krijgt gastrol in Nashville

  •  
09-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
192 keer bekeken
  •  
2427857270
Ilse DeLange speelt volgend jaar een gastrol in het zesde en laatste seizoen van Nashville.
Volgens de website Deadline geeft ze gestalte aan een nieuwe vriendin van Daphne (Maisy Stella) en zal ze in meerdere afleveringen te zien zijn. De zangeres maakte het nieuws zelf al op donderdagavond bekend in de uitzending van De Wereld Draait Door. Ze was in Nashville een keer koffie gaan drinken met T Bone Burnett ( True Detective ) en toen de serie Nashville – waar ze een groot fan van is – ter sprake kwam, ontdekte ze dat de zanger getrouwd is met Callie Khouri, de bedenker van Nashville. DeLange gaf zelf nog aan dat ze in de serie zal gaan zingen, maar ook een scène moet spelen waarin ze heel erg boos wordt. De eerste vier seizoenen van Nashville werden uitgezonden door ABC, maar seizoen vijf en zes werden gemaakt voor CMT.
Het zesde seizoen van Nashville gaat op 4 januari in premiere bij CMT. Mocht je de eerste vijf seizoenen gezien hebben, kun je hieronder de trailer voor de laatste reeks bekijken.
Beluister ook de soundtrack van Nashville.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief