Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Hulu gaat verder met The Handmaid’s Tale

  •  
04-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
418407957
The Handmaid’s Tale is nu al zeker van een vervolg. Het eerste seizoen ging eind vorige maand in première bij Hulu.
Volgens de VOD-dienst werd de eerste aflevering van The Handmaid’s Tale beter bekeken dan alle andere voorgaande premières die Hulu ooit beschikbaar heeft gesteld. Daarnaast waren ook de critici zeer te spreken over de verfilming van het boek van Margaret Atwood. The Handmaid’s Tale speelt zich af in een wereld waar bijna alle vrouwen onvruchtbaar zijn geworden en geen rechten meer hebben. Elisabeth Moss (Mad Men) speelt de hoofdrol als Offred, die als dienstmaagd komt te werken voor een van de mannelijke machthebbers (Joseph Fiennes). Alexis Bledel ( Gilmore Girls ) en Samira Wiley ( Orange Is the New Black ) spelen twee van haar collega’s. Bruce Miller (The 100, Eureka) was verantwoordelijk voor de adaptatie van het boek.
Het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale mikt op een premièredatum in 2018. Atwood en Miller lieten al weten dat ze ook plannen hebben voor nog meer toekomstige seizoenen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief