Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

How It Ends: trailer voor Netflix-film

  •  
24-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
76 keer bekeken
  •  
How It Ends
Theo James en Forest Whitaker banen zich een weg door een postapocalyptische wereld in de film How It Ends.
Theo James (bekend van de Divergent-films, die straks een doorstart zouden moeten maken op televisie) is in How It Ends te zien als Will, een man die op het punt staat om vader te worden. Maar wanneer een mysterieuze apocalypse zorgt voor een wereldwijde golf van misinformatie en geweld, moet hij zich plots haasten om zijn zwangere vrouw (Kat Graham uit The Vampire Diaries) te redden. Hij krijgt daarbij hulp van zijn van hem vervreemde schoonvader Tom (Forest Whitaker, onlangs te zien in Rogue One en Black Panther ). Bijrollen zijn er voor Kerry Bishé (Argo), Mark O’Brien ( Arrival ), Nicole Ari Parker (Almost Christmas) en Grace Dove (The Revenant). De film werd geregisseerd door David M. Rosenthal, die ook net klaar is met de opnamen van zijn remake van Jacob's Ladder.
How It Ends is vanaf 13 juli te zien op Netflix. Netflix kwam onlangs met twee andere films ( Cargo en The Titan ) waarin onze planeet ook werd getroffen door rampspoed.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief