Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

House of Cards sluit af met acht afleveringen

  •  
05-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
House of Cards
House of Cards komt terug met een laatste seizoen dat zal bestaan uit acht afleveringen.
De eerdere seizoenen van het politieke drama bestonden allemaal uit dertien afleveringen. Volgens Netflix-baas Ted Sarandos gaan de opnamen van het zesde seizoen begin 2018 weer van start. Eind vorige maand werd er gespeculeerd over een mogelijke startdatum in december. Sarandos liet ook weten dat de focus in de laatste afleveringen komt te liggen op het personage van Robin Wright. Aan het einde van het vijfde seizoen zagen we al hoe SPOILERS de door haar gespeelde Claire Underwood de nieuwe president van Amerika werd. Hij bevestigde ook dat Kevin Spacey niet terug zal keren als haar echtgenoot Frank Underwood, al is het nog niet duidelijk hoe zijn personage uit de serie wordt geschreven. Spacey werd eerder dit jaar door onder anderen Star Trek: Discovery -acteur Anthony Rapp beschuldigd van seksuele intimidatie.
Wanneer het zesde en laatste seizoen van House of Cards in première zal gaan, is nog niet bekend. Nu het einde in zicht is, kijkt Netflix tevens naar mogelijke spin-offs voor de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief