Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Horrify: nieuwe vod-dienst in Nederland

  •  
21-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Oculus
De puur op horror gerichte streamingdienst wordt eind deze maand in Nederland beschikbaar gesteld.
Horror is de laatste jaren weer erg populair: films als Get Out , Hereditary , Don’t Breathe en A Quiet Place deden het erg goed in de bioscoop. Afgelopen weekend vertelde Martin Koolhoven alles over (met name Europese) horror in zijn serie De Kijk van Koolhoven en voor de fijnproevers wordt er eind deze maand zelfs een op horror gerichte VOD-dienst genaamd Horrify gelanceerd. Daar kun je voor een bedrag van 6,95 euro per maand (de eerste twee weken zijn gratis) onbeperkt films en series uit het genre bekijken. Volgens de horrorwebsite Nachtvlinders zijn er al direct meer dan honderd titels beschikbaar, variërend van moderne pareltjes tot Italiaanse cultfilms, waar wekelijks nieuwe titels bijkomen. Bij de lancering op 30 oktober kan je meteen al kijken naar films als Oculus, American Mary, Spasmo, Stake Land, Carriers en Tales of Halloween.
Kijk voor meer informatie op de officiële website van Horrify. Mensen die zich daar al inschrijven maken straks kans op één van de 25 weg te geven jaarabonnementen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief