Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

HBO verlengt Silicon Valley en Veep

  •  
26-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2961889940
HBO gaat langer door met Silicon Valley en Veep. Silicon Valley neemt daarbij wel afscheid van één van de hoofdrolspelers.
Veep is nu zeker van een zevende seizoen. Het zesde seizoen ( lees meer over de start ) is momenteel aan de gang. De Emmy-winnende komedie draait om de inmiddels voormalige president Selina Meyer, gespeeld door Julia Louis-Dreyfus. De laatste aflevering van seizoen zes wordt uitgezonden op 25 juni. Op dezelfde avond wordt ook het vierde seizoen ( lees meer over de start ) van het eveneens Emmy-winnende Silicon Valley afgesloten. Het vijfde seizoen van Silicon Valley moet het wel stellen zonder T.J. Miller, die na dit seizoen afscheid neemt. Hij heeft het te druk met zijn filmcarrière (zo zal hij te zien zijn in het vervolg op Deadpool en Ready Player One van Steven Spielberg) en zijn optredens als stand-up.
Beide series keren terug in 2018. Overigens zal T.J. Miller volgende maand ook op HBO te zien zijn in Meticulously Ridiculous, een tv-registratie van zijn laatste stand-up special.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief