Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Godless: trailer voor western van Netflix

  •  
25-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
59 keer bekeken
  •  
Godless
Netflix begeeft zich in het westerngenre met Godless van Scott Frank en Steven Soderbergh.
De miniserie speelt zich af in de stad La Belle, waar vrijwel alle mannen door een ramp in de mijnen om het leven zijn gekomen en vrouwen de dienst uitmaken. De outlaw Roy Goode (Jack O’Connell) is op de vlucht voor zijn voormalige mentor Frank Griffin (Jeff Daniels) en vindt onderdak bij de weduwe Alice Fletcher (Michelle Dockery), zelf ook een buitenstaander in haar eigen gemeenschap. Maar wanneer Griffin en zijn bende op het punt staan de stad te bestormen, moeten echt alle inwoners zich verenigen om te overleven. Godless werd geschreven en geregisseerd door Scott Frank, die onlangs ook een heleboel western-invloeden verwerkte in zijn script voor Logan. Merrit Wever (Nurse Jackie), Thomas Brodie-Sangster ( Game of Thrones ) en Kim Coates ( Sons of Anarchy ) hebben bijrollen.
Steven Soderbergh, die eerder het door Frank geschreven Out of Sight regisseerde, is een van de producenten. Alle zeven afleveringen zijn vanaf 22 november te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief