Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Garret Dillahunt in Fear the Walking Dead S04

  •  
15-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Garret Dillahunt
Garret Dillahunt krijgt een vaste rol in het vierde seizoen van Fear the Walking Dead.
De acteur deed eerder auditie voor de rol van Negan in The Walking Dead , maar moest het toen afleggen tegen Jeffrey Dean Morgan. Zijn casting in de spin-off Fear the Walking Dead werd op Twitter bevestigd door producent Gale Anne Hurd, hoewel de details omtrent zijn personage nog geheim worden gehouden. Dillahunt is nu op Fox te zien in de X-Men-serie The Gifted. Eerder speelde hij in series als John from Cincinnati, Raising Hope, Justified en Hand of God. De acteur vertolkte daarnaast twee verschillende personages in Deadwood ; in het eerste seizoen gaf hij gestalte aan Jack McCall en in het tweede seizoen maakte hij (nu met baard) zijn opwachting als Francis Wolcott. Dillahunt wordt in Fear the Walking Dead herenigd met Deadwood-collega Kim Dickens. Vorig seizoen had Dickens al een weerzien met Deadwood-acteur Dayton Callie.
Het vierde seizoen gaat waarschijnlijk in 2018 in première. Lees ook onze recensie van de opening van het derde seizoen en bekijk de interviews met de cast en plus ons setbezoek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief