Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Friends: alle seizoenen komen naar Netflix

  •  
05-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Friends
Vanaf 1 januari 2018 zijn alle tien de seizoenen van Friends te bekijken op Netflix.
De sitcom die oorspronkelijk te zien was op NBC draait om de levens van een hechte groep twintigers in New York; de neurotische Monica (Courteney Cox), haar nerdy broer Ross (David Schwimmer), de verwende Rachel (Jennifer Aniston), de excentrieke Phoebe (Lisa Kudrow), de sarcastische Chandler (Matthew Perry) en rokkenjager Joey (Matt LeBlanc). In elke aflevering komen ze samen in koffiehuis Central Perk om daar om hun levens, relaties en werk te bespreken. Friends was tussen 1994 en 2004 te zien op tv en voegde een aantal catchphrases toe aan de popcultuur, zoals ‘How you doin?’ van Joey (die later een spin-off kreeg) en ‘We were on a break’ van Ross. De serie werd door Netflix-kijkers enorm vaak aangevraagd en daarom zullen op de eerste dag van het nieuwe jaar alle 236 afleveringen aan het Nederlandse aanbod worden toegevoegd.
Matt LeBlanc is momenteel te zien in Man with a Plan. Aniston krijgt een serie met Reese Witherspoon en Lisa Kudrow zal te zien zijn in het vierde seizoen van Grace and Frankie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief