Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Frequency krijgt geen tweede seizoen

  •  
09-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
1356823334
Slecht nieuws voor kijkers van Frequency; zender The CW heeft de serie die bij ons te zien is op Netflix na één seizoen stopgezet.
Frequency kreeg over het algemeen positieve kritieken, maar trok simpelweg niet genoeg kijkers. The CW hoopte dat de kijkcijfers via Netflix, waar de serie op verschillende plekken te zien is, vervolgens alsnog een tweede seizoen zouden rechtvaardigen, maar ook daar bleven ze uit. In Frequency vindt politieagente Raimy Sullivan ( Peyton List ) een oude radio, waarmee ze op mysterieuze wijze kan communiceren met haar inmiddels overleden vader (Riley Smith), die zich dan nog springlevend in het jaar 1996 bevindt. Pogingen om hem te waarschuwen voor zijn naderende dood zorgen echter voor een onverwacht rimpeleffect. De serie werd geïnspireerd door de gelijknamige film uit 2000, waarin Jim Caviezel ( Person of Interest ) in contact kwam te staan met zijn overleden vader.
The CW kondigde verder ook het einde van de serie No Tomorrow aan. Van al hun lopende series wachten alleen iZombie (dat bijna zeker is) en The Originals nog op verlenging.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief