Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fox werkt aan compleet nieuwe versie van 24

  •  
02-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
24
De Amerikaanse zender Fox is nog niet klaar met 24, maar wil de serie flink aanpassen.
De nieuwe incarnatie zou de tikkende klok van het ‘real time’ format behouden, maar CTU en de bestrijding van terrorisme achterwege laten. De zender wil de focus nu gaan leggen op het rechtssysteem. Achter de schermen zullen de vaste producenten Howard Gordon en Brian Grazer nog altijd betrokken blijven. Gordon zal het script schrijven in samenwerking met Jeremy Doner, die eerder werkte aan Damages en de Amerikaanse remake van The Killing. Volgens de website Deadline wordt de hoofdrol geschreven voor een vrouw en zal de nieuwe 24 draaien om een openbaar aanklager, die in een race tegen de klok een grote samenzwering bloot moet zien te leggen. Ze ontdekt namelijk dat iemand die ze zelf in de dodencel heeft doen belanden mogelijk toch onschuldig is.
Fox zou 24 op die manier willen veranderen een anthologie, met elk seizoen een nieuwe setting. De eerdere doorstart 24: Legacy werd na een seizoen door de zender stopgezet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief