Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Films van Marvel en Star Wars straks niet meer op Netflix

  •  
09-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
strange
Disney heeft slecht nieuws voor de liefhebbers van Star Wars- en Marvel-films op Netflix.
Vorige maand kondigde het bedrijf een aparte streamingdienst aan voor hun eigen films en series. Disney is echter ook eigenaar van Marvel en Lucasfilm en brengt veel films van deze subdivisies uiteindelijk onder bij Netflix. Zo kun je op Netflix kijken naar recente films als Rogue One: A Star Wars Story en Doctor Strange. Vorige maand werd nog in het midden gelaten wat er met deze films gaat gebeuren, maar inmiddels heeft Disney bevestigd dat ze straks eveneens ondergebracht zullen worden bij Disney’s eigen VOD-dienst. Het heeft er wel alle schijn van dat de huidige Marvel-series van Netflix (onlangs werd The Defenders toegevoegd) gewoon op hun vertrouwde plek blijven staan. Bovendien duurt het nog even (eind 2019) voordat Disney's eigen VOD-dienst echt concreet wordt.
Naast 500 films en 7000 afleveringen van tv-series uit hun huidige catalogus, zal Disney straks ook exclusieve VOD-content gaan maken. Het bedrijf maakte daarnaast bekend dat de VOD-dienst mogelijk al iets voor de Amerikaanse launch in het buitenland debuteert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief