Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Elliot Page gecast in The Umbrella Academy

  •  
13-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Elliot Page is aangekondigd als eerste castlid van de Netflix-serie The Umbrella Academy.
De serie is een adaptatie van de graphic novels van Gerard Way (My Chemical Romance) en tekenaar Gabriel Bá. Het verhaal volgt een van elkaar vervreemde familie van superhelden, die noodgedwongen moeten samenkomen om de dood van hun vader te onderzoeken. Page geeft gestalte aan Vanya, het enige kind zonder speciale krachten en daardoor het zwarte schaap van de familie. Ze speelde al eens een superheld zonder superkrachten naast Rainn Wilson ( The Office ) in Super, terwijl ze als Kitty Pryde in de X-Men-films door muren heen kon lopen. Momenteel is de actrice in de Nederlandse bioscopen te zien in de remake van Flatliners. De pilot voor The Umbrella Academy werd geschreven door Jeremy Slater, die het inmiddels te druk heeft met The Exorcist en daarom Steve Blackman ( Fargo , Legion ) aanstelde als showrunner.
Eerder probeerde filmstudio Universal tevergeefs een bioscoopverfilming van The Umbrella Academy van de grond te krijgen. De tv-adaptatie arriveert in de loop van 2018 op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief