Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Electric Dreams vanaf 12 januari op Amazon

  •  
23-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Electric Dreams
Philip K. Dick’s Electric Dreams komt begin volgend jaar ook in Nederland naar Amazon.
Elke aflevering van de tiendelige serie is gebaseerd op een verhaal van de beroemde sci-fi-auteur Philip K. Dick (Blade Runner, Minority Report). Eerder bewerkte Amazon al het door Dick geschreven The Man in the High Castle tot een doorlopende tv-serie. Electric Dreams is echter een anthologie; elke aflevering introduceert nieuwe acteurs en speelt zich af op een andere plek. Bryan Cranston ( Breaking Bad ) trad aan als producent van de serie en is ook zelf in een van de afleveringen te zien. De cast bestaat verder uit onder anderen Steve Buscemi ( Boardwalk Empire ), Anna Paquin ( True Blood ), Terrence Howard (Empire), Vera Farmiga (Bates Motel) en Liam Cunningham ( Game of Thrones ). Achter de schermen waren onder anderen Ronald D. Moore ( Outlander ), Alan Taylor (Game of Thrones) en David Farr ( The Night Manager ) betrokken.
Electric Dreams is een coproductie van Amazon en het Britse Channel 4, dat de serie momenteel uitzendt in Engeland. Vanaf 12 januari in Nederland te zien op Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief