Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Eerste blik op Future Man met Josh Hutcherson

  •  
27-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Future Man
Seth Rogen en Josh Hutcherson nemen je mee achter de schermen bij hun nieuwe komedie Future Man.
Hutcherson (vooral bekend van zijn rol als Peeta in de Hunger Games -films) geeft in Future Man gestalte aan een door computerspelletjes geobsedeerde conciërge. Hij krijgt de schrik van zijn leven, wanneer tijdreizende aliens hem nodig blijken te hebben om al het leven op aarde te redden. Future Man wordt geproduceerd door Seth Rogen en Evan Goldberg (This is the End), die momenteel verantwoordelijk zijn voor Preacher op AMC. Het tweetal schreef het scenario voor hun tweede tv-uitstapje in samenwerking met Ariel Shaffir en Kyle Hunter, die eerder met hen werkten aan Sausage Party. De serie heeft bijrollen voor Eliza Coupe (Quantico), Derek Wilson (Preacher) en Ed Begley Jr. (Pineapple Express).
Ben Karlin (eerder werkzaam voor The Daily Show en Modern Family) werd aangesteld als showrunner. Future Man gaat op 14 november in première bij streamingdienst Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief