Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dynasty S01 krijgt negen extra afleveringen

  •  
11-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dynasty
De Amerikaanse zender The CW bestelt nog eens negen extra afleveringen van Dynasty.
Daarmee komt het totale aantal afleveringen van het eerste seizoen op 22 stuks. Op The CW waren de kijkcijfers van Dynasty lager dan de zender had gehoopt, maar door de deal met Netflix (dat de serie aanbiedt buiten Amerika) is de serie sowieso rendabel. Dynasty is overal ter wereld een bekende titel en de nieuwe versie is ook nog eens afkomstig van producenten Josh Schwartz en Stephanie Savage (het tweetal achter Gossip Girl, The OC en het aankomende Runaways ) en showrunner Sallie Patrick (Revenge). De reboot van Dynasty draait wederom om de disfunctionele familie Carrington. In de serie keert Fallon (Elizabeth Gillies) terug naar haar ouderlijk huis, waar ze herenigd wordt met haar broer (James Mackay). Ze maakt er tevens kennis met de nieuwe verloofde (Nathalie Kelley) van haar schatrijke vader (Grant Show).
The CW geeft geen extra afleveringen aan het eerste seizoen van Valor. Het militaire drama debuteert in 2018 op Netflix en daarna beslist The CW over een eventueel tweede seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief