Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dynasty-reboot komt naar Netflix

  •  
24-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
715681823
Netflix heeft de internationale uitzendrechten van de langverwachte reboot van Dynasty weten te bemachtigen.
De Amerikaanse zender The CW is al een hele tijd bezig met de serie en Netflix toonde al vanaf het begin interesse. Het origineel is namelijk wereldwijd bekend en de reboot wordt ontwikkeld door Josh Schwartz en Stephanie Savage. Het tweetal bezorgde The CW al eerder een groot succes met Gossip Girl, dat in Nederland eveneens te zien is bij Netflix. De reboot draait wederom om de rijke familie Carrington en focust zich op de sluwe en charismatische dochter Fallon (Elizabeth Gillies, bekend van haar rol naast Denis Leary in Sex & Drugs & Rock & Roll ). In de serie worden Fallon en haar broer (James MacKay) door hun vader (Grant Show) terug naar Atlanta gehaald, om daar kennis te maken met hun nieuwe schoonmoeder (Nathalie Kelley), die een duister geheim blijkt te bewaren.
Dynasty gaat op woensdag 11 oktober van start op The CW. De afleveringen zullen telkens binnen 24 uur na uitzending in Amerika overal ter wereld op Netflix verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief