Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Downton Abbey-film breidt cast verder uit

  •  
02-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Downton Abbey
Verder heeft regisseur Brian Percival, die wel aanblijft als producent, plaatsgemaakt voor Michael Engler.
Imelda Staunton (Harry Potter), Geraldine James ( Anne met een E ) en Kate Phillips ( Peaky Blinders ) voegen zich bij de cast van de Downton Abbey-film. Verder behoren ook Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton en Stephen Campbell Moore tot de nieuwe gezichten. De opnamen van de film gingen dit weekend van start. Uit de originele serie keren onder anderen Michelle Dockery , Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Hugh Bonneville en Joanne Froggatt terug. Lily James zal ontbreken, wat zij heeft inmiddels bevestigd dat haar personage Lady Rose MacClare niet in de film voorkomt. Het script voor de Downton Abbey-film werd geschreven door seriebedenker Julian Fellowes. Hij stelde Brian Percival, de maker van de pilot van Downton Abbey, aan om te regisseren, maar Percival is inmiddels vervangen door Michael Engler ( 30 Rock , The Big C).
Wanneer de film in première zal gaan is nog niet bekend. Bekijk verder onze top tien beste kostuumdrama’s in het Nederlandse VOD-aanbod en lees meer over de leader.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief