Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Doorstart van The L Word in de maak

  •  
12-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
123 keer bekeken
  •  
The L Word
Showtime bereidt een comeback van The L Word voor, met daarin zowel oude bekenden als nieuwe gezichten.
Het drama over een groep lesbiennes in Los Angeles was van 2004 tot 2009 een van de best bekeken series van de zender. Drie van de oude castleden zullen sowieso in de doorstart te zien zijn, mocht deze daadwerkelijk groen licht krijgen van Showtime. Het gaat om Jennifer Beals ( Taken ) als Bette, Katherine Moennig ( Ray Donovan ) als Shane en Leisha Hailey als Alice. Hun personages zullen dienen als brug tussen de oude en de nieuwe show. De serie zal echter ook de deur openhouden voor gastrollen van andere oude bekenden. Showtime is nog op zoek naar een nieuwe showrunner, want L Word-bedenker Ilene Chaiken tekende onlangs een contract bij Fox, waar ze onder meer de showrunner is van de serie Empire.
The L Word had al een reality-serie variant (The Real L Word) en kreeg in 2008 bijna een spin-off die zich – net als Orange is the New Black – afspeelde in een vrouwengevangenis.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief