Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Doctor Who: promo voor afscheid Peter Capaldi

  •  
26-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Doctor Who
De feestdagen zijn nog ver weg, maar de kerstspecial van Doctor Who kreeg alvast een eerste promo.
De aflevering markeert het allerlaatste optreden van Peter Capaldi als Time Lord. Daarna zal Jodie Whittaker ( Broadchurch ) het stokje van hem overnemen en krijgt de serie voor het eerst een vrouwelijke Doctor. Ook actrice Pearl Mackie, het afgelopen seizoen te zien als sidekick van de huidige Doctor, keert dan niet meer terug. In de promo zien we Mackie voor de allerlaatste keer herenigd worden met Capaldi. Daarnaast keren ook Mark Gatiss (acteur en schrijver voor zowel Doctor Who als Sherlock) en David Bradley (Walder Frey in Game of Thrones) straks terug voor de special, waarbij Bradley zelfs opnieuw gestalte geeft de allereerste Doctor. De kerstspecial is op 25 december te zien bij de BBC.
Bekijk ook de recensie van de start van de vorige reeks Doctor Who en lees ons interview met Peter Capaldi en Steven Moffat. Onder de teaser zie je een eerbetoon aan Capaldi.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief