Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Deuce: trailer voor nieuwe serie van HBO

  •  
08-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Deuce
David Simon (The Wire) neemt je mee naar de seksindustrie van de jaren 70 in The Deuce.
De hoofdrollen in de dramaserie van HBO zijn voor James Franco (Freaks and Geeks) en Maggie Gyllenhaal (Donnie Darko). Franco speelt een dubbelrol als tweelingbroers Frankie en Vincent Martino, die overgaan tot het schieten van pornofilms, om zo een openstaande schuld bij de maffia (we zien Michael Rispoli uit The Sopranos) weg te werken. Gyllenhaal is te zien als een prostituee die graag de overstap wil maken naar het ‘acteren’ in seksfilms, omdat daar met de veranderde wetgeving nu veel meer mogelijkheden lijken te liggen. De nieuwe trailer onthult ook meer van Method Man (net als veel andere acteurs uit The Deuce eerder al te zien in The Wire) als één van de pooiers op Times Square in New York.
Het eerste seizoen van The Deuce (dat bestaat uit acht afleveringen) gaat op 10 september in première op HBO. In Nederland is de serie vanaf 11 september te volgen bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief