Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Deadwood: trailer voor de film onthuld

  •  
25-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Deadwood
Al Swearengen (Ian McShane) en Seth Bullock (Timothy Olyphant) treffen een oude vijand aan in Deadwood.
Deadwood werd in 2006 door HBO gecanceld, maar volgende maand verschijnt er alsnog een vervolg, in de vorm van een nieuwe tv-film. De film pakt de draad op in 1889: South-Dakota is inmiddels een officiële staat, en dat wordt ook gevierd in het plaatsje Deadwood. Bijna alle vertrouwde personages nemen deel aan de festiviteiten: zo zien we de hereniging tussen Calamity Jane (Robin Weigert) en Charlie Utter (Dayton Callie). De viering wordt echter ook bezocht door George Hearst (Gerald McRaney), die inmiddels senator is geworden. En daar hebben Al Swearengen (Ian McShane, hij mag in de trailer uiteraard het bekende c-woord gebruiken) en Seth Bullock (Timothy Olyphant, na Deadwood nog te zien in de moderne westernserie Justified) de nodige moeite mee.
De Deadwood-film gaat op 31 mei in première op HBO. De serie is in Nederland niet beschikbaar op VOD, maar de film komt op een nader te bepalen datum naar Ziggo.
Update: de film is vanaf 3 juni te zien bij Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief