Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Deadwood: eerste beelden van de film

  •  
21-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Deadwood film
Het filmvervolg op de in 2006 gecancelde westernserie gaat op 31 mei in première op HBO.
Zender HBO onthulde de datum en de eerste teaser voor de Deadwood-film. De film pakt het verhaal tien jaar na de gebeurtenissen in de serie weer op. South Dakota wordt inmiddels officieel erkend als een Amerikaanse staat en dat wordt natuurlijk ook gevierd in het plaatsje Deadwood. De festiviteiten worden bezocht door bijna alle personages uit de originele serie, waarvan er al een heleboel opduiken in de teaser: naast Seth Bullock (Timothy Olyphant) en Al Swearengen (Ian McShane) zien we Alma Garett (Molly Parker) arriveren per trein en verder komen onder anderen Sol Star (John Hawkes), Trixie (Paula Malcomson) en Charlie Utter (Dayton Callie) voorbij. Ook de slechte George Hearst (Gerald McRaney), die aan het einde van het laatste seizoen ongestraft weg wist te komen, is in de teaser weer van de partij.
De Deadwood-film gaat op 31 mei in première op HBO. De serie is in Nederland niet beschikbaar op VOD, maar veel HBO-films gaan bij ons naar Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief