Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

De Lagarde Podcast #66: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie

  •  
15-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
De Lagarde Podcast #65: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie
Wekelijkse update over het tv-aanbod – ook iedere vrijdagnacht rond half drie op NPO Radio 1. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland?
Roger Abrahams keerde razend enthousiast terug uit het theater, waar hij de cabaretshow Wachstumsschmerzen van Rundfunk zag - je weet wie, die gasten van tv (terug te zien op NPO Start Plus, en in de theaters tot en met juni 2019).Floor Overmars zag een serie over een van haar favoriete onderwerpen: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie (vanaf zaterdag 5 januari op NPO 2, 21.10). Joep Boorsma keek naar de Netflix-Bad Blood, over de Siciliaans-Canadese maffiabaas Vito Rizzuto uit Montreal (over wie hij als ventje ooit een spreekbeurt heeft gegeven!). De Seriemoordenaar is Anne Appelo, die het Nieuwjaarsconcert presenteert (1 januari, NPO 2, 19.00). Presentatie: Cécile Koekkoek.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief